Over de jonge dokter

Waar wij ons op focussen

Onze missie

Wij streven ernaar om het onbespreekbare in de zorg bespreekbaar te maken. Door een veilige plek te creëren waar jonge dokters hun vragen en onzekerheden kunnen delen, en door samen te laten zien hoe het anders kan.

Lees verder

We doen dit omdat wij geloven dat de beste zorg wordt geleverd door dokters die gezond en gelukkig zijn. We geloven dat verandering in de zorg start bij de jonge dokters. Jonge dokters die weten wie ze zijn en wat ze willen. Jonge dokters die handelen vanuit het idee dat je pas écht goed voor een ander kan zorgen wanneer je in staat bent ook goed voor jezelf te zorgen.
We maken (eye-opening) content die taboes in de zorg doorbreekt, organiseren evenementen en bouwen een community waarin jonge dokters zich gesteund voelen.
Inklappen

Wij zijn De Jonge Dokter

Wij zijn een groep gemotiveerde, jonge artsen die de voorlopers willen zijn van de cultuurverandering in de zorg. Met ons team zeggen wij niet alleen dat het anders kan, wij laten dat ook zien. In onze organisatie werken wij in een veilige, positieve sfeer waarin hiërarchie functioneel is in plaats van disfunctioneel.