DJD & partners

De Jonge Dokter is altijd op zoek naar nieuwe waardevolle samenwerkingen met andere organisaties. Samen maken we de zorg graag beter. Heb jij een idee voor samenwerking? Of zoek jij op een andere manier kansen voor onderlinge versterking met De Jonge Dokter? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

mogelijkheden partnerschap met de jonge dokter

DJD denkt mee //

Via DJD kunnen eventuele partners jonge dokters bereiken als denktank. We kijken naar het product, dienst, proces of organisatie, evalueren op basis van diverse criteria, en denken mee over eventuele verbetermogelijkheden.

DJD verspreidt //

Via onze digitale kanalen kunnen wij een onderwerp onder de aandacht brengen. Dit altijd vanuit een eerlijke en oprechte opinie van ons team van jonge dokters. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld aansluiten op een bredere campagne vanuit een organisatie.

DJD promoot //

Via zichtbaarheid op de website of aanwezigheid op evenementen kunnen wij zorgen voor promotie van organisaties waar wij mee samenwerken.

DJD werkt samen //

Op onze partnerpagina vindt u voorbeelden van samenwerkingen uit het verleden. Wilt u zich ook aansluiten? Of heeft u een ander idee voor invulling van een partnerschap? Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wellicht treffen wij elkaar in de toekomst.

Contactformulier

De Jonge Dokter is momenteel een vrijwilligersorganisatie. Daarom maken we graag optimaal gebruik van jouw en onze tijd. Het helpt ons als je hier reeds toelicht wat jij hoopt te bereiken met een partnerschap en wat het ons potentieel kan opleveren.