DE JONGE DOKTER IS HIRING!

11 mei 2021

Onze missie is duidelijk: een cultuurverandering in de zorg teweegbrengen. Door middel van evenementen, een community en (digitale) content willen wij op een positieve manier de zorg transformeren. Je kent ons misschien van het jaarlijkse Foutenfestival of ons onderzoek naar werkplezier en werkstress.

 

Een cultuurverandering in de zorg komt er niet vanzelf; ben jij die stabiele rots die met ons de volgende stap gaat maken in de professionalisering van onze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon (hoeft niet jong en hoeft geen dokter te zijn!) die ons voor tenminste 3 maanden 16-20 uur per week komt ondersteunen. Je zult ons helpen met onder andere het werven van fondsen en het aangaan en onderhouden van externe relaties en leden. Of misschien heb jij zelf wel een creatief idee; nog beter! Je kunt van ons een marktconform salaris verwachten.

Je zult een stabiele basis en drijvende kracht zijn in een organisatie met een hoop ambitieuze, maar vooral ook gezellige jonge dokters die naast hun (vaak fulltime) baan een verschil willen maken.

 

Herken jij jezelf hierin en deel je de visie van De Jonge Dokter? Stuur dan jouw motivatie en CV voor 1 juni naar sollicitatie@dejongedokter.nl .