De jonge dokter groeit!

12 jul 2019

De Jonge Dokter is heel hard aan het groeien. Met onze kleine groep hebben we de laatste tijd al enorm veel bereikt. Om die stijgende lijn door te kunnen zetten zijn we op zoek naar nieuwe mensen die zich bij ons willen aansluiten. Wil jij De Jonge Dokter helpen? We zijn momenteel op zoek naar mensen voor de volgende teams:

  • Communicatie – Iedereen die onze LinkedIn-/Facebook-/Instagram-/Twitter-pagina volgt zal hebben gezien dat de frequentie van posts nog niet altijd optimaal is. Daarom is er een heus communicatieplan in de maak waarmee we willen zorgen dat we nog meer exposure krijgen. Samen met het team ga je aan de slag om content te creëren voor al onze communicatiekanalen in lijn met de communicatiestrategie.
  • Community: zoals jullie mogelijk al hebben gezien kun je member worden van De Jonge Dokter. Het technische deel van het systeem staat, maar we zijn nog op zoek naar mensen die met ons mee willen denken over hoe we de community gaan onderhouden en voeden. Dit zal deels inhouden dat je meekijkt hoe we ons member systeem kunnen verbeteren en deels dat je meedenkt over de nieuwsbrieven en perks voor members.
  • Partners – Om te groeien en meer exposure te creëren hebben we partners nodig. Als teamlid van team partners ga je op zoek naar mogelijke partners en spreek je met ze af om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ben jij diegene met die vlotte babbel, creatief meesterbrein of out-of-the box denkende people person, dan komen we graag met je in contact. Je kan ons een mailtje sturen op people@dejongedokter.nl. Op 23 augustus zal in Amsterdam of Utrecht een kennismakingsavond plaatsvinden, waarbij wij meer zullen vertellen over De Jonge Dokter en jij ons kan vertellen wat je ideeën zijn bij ons en waar je ons denkt te kunnen versterken.