29 juni Symposium iHealth

27 mrt 2019

Over zorg voor jezelf in het licht van de toekomst

De mogelijkheden binnen de geneeskunde veranderen in een snel tempo. Techniek wordt geavanceerder. Behandelopties worden meer gepersonaliseerd en specifieker. Big data gaat een steeds grotere rol spelen. En nieuwe spelers als Apple en Amazon mengen zich in de healthcare innovatie markt. Onze rol als zorgverlener gaat daarmee ook flink op de schop.

Wat betekent dat voor ons als dokters van de toekomst? Hoe behouden we juist de menselijke kant die zo belangrijk is in ons patiëntencontact? Hoe gaat technologie de dokters juist beter maken? En hoe kan ik in de toekomst de dokter blijven die ik wil zijn?

Wij zijn de zorg van de toekomst. Maar hoe gaan we die neerzetten?

Deze vragen staan centraal tijdens ons symposium op 29 juni. In het inspirerende kantoor van Rabobank in Utrecht bieden we je een interactieve middag met inspirerende sprekers, workshops en een open, veilige sfeer. Met een beperkt aantal plaatsen houden we het kleinschalig en exclusief.

Investering: € 20,00 (inclusief lunch en borrel) of als je snel bent € 17,50 (inclusief lunch en borrel).

De kaartverkoop start 25 maart, scoor dan hier je kaartje (op=op).

Meer informatie over het programma? Kijk dan hier

PS: Kun je niet en baal je daarvan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogste van al het moois dat komen gaat..