Geldzorg

Online edition

Geldzorg

Tijdens de studie Geneeskunde is het onderwijs over geldstromen binnen de gezondheidszorg erg marginaal geweest, terwijl we al jaren horen dat de zorgkosten blijven stijgen. Waar blijft het geld en waar gaat het naar toe? Welke factoren zijn hierop van invloed? In deze recente periode van de pandemie wordt de urgentie steeds hoger om ons meer te focussen op duurzame zorg. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we gezondheid bevorderen om de zorgkosten te verlagen? En hoe kunnen wij als jonge generatie dokters hier zelf aan bijdragen?

Hier gaan we het over hebben tijdens het online event 'Geldzorg' op 19 juni 2021 van 12:00- 16:00 uur. Met een aantal grote spelers uit het veld zullen we deze actuele vraagstukken aangaan. Koop hier snel een kaartje, er zijn maar een beperkt aantal early-bird tickets voor 10 euro beschikbaar. Ben je een (betalend) lid van DJD, dan krijg je een kortingscode toegestuurd.

Wil je betrokken blijven bij De Jonge Dokter, gelijkgestemden spreken, onze ideeën steunen en ook korting krijgen? Word dan lid van onze community voor een kleine bijdrage.

 

Voor meer informatie over het event, het exacte programma en de sprekers, volg ons op sociale media!