Nulmeting

Hoe zit jíj in je vel?

Het lijkt waarschijnlijk alweer even geleden dat je geneeskunde ging studeren. Vol ambitie startte je deze opleiding. Ondertussen ben je basisarts en zelfstandig aan de slag of ben je nog hard bezig je artsentitel te bemachtigen. Hoe kijk je nu naar je werk? Heb je nog dezelfde ambities? Wat zorg er voor dat je met een goed gevoel naar huis gaat? En wat voelt er minder goed?

Met name in de groep anios en onderzoekers/promovendi is er geen eerder verricht onderzoek naar werkplezier en werkstress. Terwijl onderzoek bij andere groepen jonge dokters (zoals de aios en geneeskundestudenten) alarmerende signalen lieten zien. De Jonge Dokter wil hier samen met Alles is Gezondheid een beeld van krijgen. Zodat we ons nog beter in kunnen zetten voor goede en gezonde werkomstandigheden voor jonge dokters. Zodat we samen de zorg een stukje beter kunnen maken.

Dus bij dezen een oproep aan álle jonge dokters: vul onze vragenlijst in via deze link.